About us 2020-06-12T14:01:52+00:00
ABOUT US

Dushi Jobs, het vacature platform van de Caribbean!
Dushi Jobs is een jong en dynamisch team, dat als geen ander de ins & outs weet over het wonen en werken op Curaçao of één van de overige eilanden.
Wij stellen ons graag aan je voor en vertellen graag ons verhaal, onze drive!


Team

Rose Heijdens

In 2016 heb ik de mogelijkheid gehad om van een droom werkelijkheid te maken, te wonen en te werken op Curaçao. Wat een heerlijk eiland met zon, strand, veel bbq’s en vooral een hele fijne vibe. Even het drukke Amsterdam en Nederland achter mij laten, richten op een nieuw avontuur en genieten van de liefde. Mijn vriend Freek heb ik ontmoet op het eiland, ikzelf kwam er al gemiddeld 3 tot 4 keer per jaar om lekker te partyen en vakantie te vieren. Maar een vakantieliefde werd een te leuke relatie op Curaçao, zo gek kan het soms lopen. Nu vormen wij met veel plezier als duo het team achter Dushi Jobs. Als geen ander weet ik dus de ins & outs van het eiland. Wij gunnen jou deze kans ook, op naar die droombaan op Curaçao of overige eilanden die bij je past! Don’t Call it a dream, Call it a plan!
Dushi Jobs Curacao owners

Freek Kuijer

Vier jaar geleden verhuisde ik naar het heerlijke eiland Curaçao voor een nieuwe uitdaging en om ervaring op te doen in het buitenland. Wat een geweldig eiland! Lekker na het werk van de zonsondergang genieten, of met vrienden bbqen op een van de mooie stranden van het eiland. Dit is nog maar een kleine greep uit het leven op Curaçao. Een leuke baan maakte het leven op Curaçao compleet. Samen met mijn vriendin Rose willen wij met Dushi Jobs jou de kans geven om je droombaan op één van deze fantastische eiland te vinden.

Waarom zijn wij Dushi Jobs gestart?

Het antwoord hierop is heel eenvoudig: door eigen ervaringen. Het zoeken van werk op Curaçao verliep niet zo makkelijk. Websites waren niet up to date en veel vacatures stonden niet online of gewoonweg lastig te vinden. Wij dachten, dit kan anders en makkelijker en dan voor de gehele Caribbean. Al een tijd liepen wij met het idee om dit gat tussen werkzoekende op Curaçao plus overige eilanden en bedrijven te verkleinen. Hoe handig is een online platform waarbij vraag en aanbod bij elkaar komen. Solliciteren moet immers wel leuk blijven!

Missie

Dushi Jobs zorgt via het online platform ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Leuk, eenvoudig en direct met resultaat.

Voor de professional

De leukste en meest actuele vacatures aanbieden, mogelijkheid tot direct solliciteren op jouw droombaan op Curaçao, Aruba, Bonaire & Sint Maarten. Het vinden van deze te gekke baan op Curaçao of overige eilanden is immers heel leuk!

Voor bedrijven

Het vinden van de juiste kandidaat, eenvoudig en direct met resultaat. Meer informatie over het plaatsen van een vacature? Lees HIER alle informatie.