Maak een professionele foto voor je cv bij ROW Fotografie

Maak een professionele foto voor je cv bij ROW Fotografie
ROW Fotografie Curacao

Heb jij een professionele foto voor je cv/ LinkedIn?
Een goede foto is belangrijk, hiermee presenteer je jezelf!

De meningen over het wel of niet toevoegen van een foto op je cv zijn erg verdeeld. Je bent natuurlijk niet verplicht om een foto aan je cv toe te voegen. Echter ons advies is om dit wél te doen, ook voegt het meer waarde aan je LinkedIn profiel om een representatieve foto toe te voegen.

Waarom een goede en representatieve foto toevoegen aan je cv / LinkedIn?

Met een foto presenteer je jezelf tezamen met je cv en motivatiebrief. Hiermee kan je je sollicitatie bevorderen, omdat je je cv versterkt. Het maakt het toch iets persoonlijker, mensen zullen je sneller onthouden. Zorg dus dat je de juiste boodschap wilt brengen met je foto, zo kan je direct een goede indruk achterlaten!

Waar kan ik een goede foto voor mijn cv/LinkedIn laten maken?

ROW Fotografie is dé partij die je zoekt. Rowenda maakt prachtige en professionele foto’s voor je cv of LinkedIn. Op één locatie worden maar liefst 20-40 foto’s van je gemaakt, er zit dus altijd een goede foto bij. Last but not least worden de foto’s natuurlijk ook bewerkt, zodat het een prachtig resultaat geeft. De kosten hiervoor starten vanaf NAF 80,-.

Business foto’s voor je bedrijf 

Bij ROW Fotografie kan je ook terecht voor foto’s van groepen, denk aan een teamfoto’s voor op de website van jouw bedrijf. Maar denk ook aan blog shoots, social media shoots, foto’s voor een webshop of een restaurant. Ze kan een persoonlijk voorstel doen naar aanleiding van jouw wensen.

Hoe boek ik een shoot?

𝗕𝗲𝗹: (+599) 9 696 2373

𝗔𝗽𝗽: (+31) 6 2364 1819

𝗠𝗮𝗶𝗹: rowfotografie@outlook.com

Facebook: check hier

Instagram: check hier

Op zoek naar een baan?

2020-08-03T10:55:49+00:00