Eenvoudig nieuw personeel werven op Curaçao en Bonaire, plaats hier een vacature • Dushi Jobs

Eenvoudig nieuw personeel werven op Curaçao en Bonaire, plaats hier een vacature • Dushi Jobs 2022-02-22T16:03:04+00:00


DUSHI JOBS VOOR BEDRIJVEN

Leg contact met de juiste kandidaat
Dushi Jobs kan je helpen! Met de vele unieke bezoekers op de website en ons grote netwerk kunnen wij de juiste match voor je vinden.
Wil je weten hoe? Lees dan vooral verder!

WAAROM DUSHI JOBS?

Dushi Jobs richt zich op kandidaten die al op Curaçao, Aruba, Bonaire of Sint-Maarten wonen en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Of die op korte termijn serieuze plannen hebben om te emigreren naar één van de eilanden. Gezien onze eigen ervaringen op Curaçao, groot persoonlijk en zakelijk netwerk op de eilanden snappen wij precies waar er vraag is vanuit bedrijven en kandidaten. Ook heeft Dushi Jobs maandelijks vele unieke bezoekers op de website en vele steady followers op de social media kanalen.

HOE WERKT HET?

Vind snel de geschikte kandidaat via Dushi Jobs. Dushi Jobs werkt gemakkelijk en direct met resultaat. Plaats een vacature via de website, welke 30 dagen zichtbaar is op de website en afhankelijk van de pakketkeuze ook wordt gepubliceerd op onze Social Media kanalen. Dushi Jobs biedt de kandidaten de mogelijkheid om direct online te solliciteren, deze sollicitaties ontvang jij in je eigen mailbox.

VOORDELEN

Plaats eenvoudig en snel een vacature online

Zeer groot bereik onder werkzoekenden op Curacao en NL

Persoonlijk contact en snel antwoord staat voorop

Kandidaten kunnen direct solliciteren

Groot exposure voor je eigen bedrijf

BEREIK DUSHI JOBS

Wilde je net gaan adverteren in de krant voor een openstaande vacature? Wacht dan nog even, want ik heb goed nieuws voor je. Met Dushi Jobs bereik je met het plaatsen van een vacature een véél groter bereik onder werkzoekenden. Je vindt heel snel een goede kandidaat, vele bedrijven gingen je al voor! Kies onderstaand een pakket, plaats de vacature en vind de kandidaat.

KIES EEN PAKKET

WAT ANDEREN ZEGGEN

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE AL VOOR