Klein Curacao, een dag op een onbewoond eiland!

Klein Curacao, een dag op een onbewoond eiland!
Klein Curacao, Catamaran Curacao, Black White Curacao

Klein Curaçao
Dagje op een onbewoond eiland vertoeven? Dat kan op Klein Curaçao!Op ongeveer twee uur varen ligt het eiland Klein Curaçao.

Dagje op een onbewoond eiland vertoeven? Dat kan op Klein Curaçao! Op ongeveer twee uur varen ligt het eiland Klein Curaçao.

Om op Klein Curaçao te komen zijn er verschillende organisaties die een dagtocht aanbieden. Wij zijn met een catamaran naar Klein Curaçao gevaren en dat beviel super goed. De sfeer op de boot was gezellig en de tocht naar het eiland viel heel erg mee. En als je naast als ons geluk hebt, zie je zelfs wilde dolfijnen naast de boot.

Raak je snel zeeziek? Dan is de kans groot dat je hier last van krijgt tijdens de heenweg. Het is daarom raadzaam om medicatie hiervoor in te nemen en een plekje naast de kapitein te bemachtigen (schijnt dat je er dan minder last van hebt). De tocht is een dagje spenderen op Klein Curaçao meer dan waard!

Bij aankomst op Klein Curaçao word je verwelkomt door wit zand en prachtig turquoise water. Klein Curaçao is een typisch Caribisch bounty eiland!

Things to do:

  1. Bezoek de shipwreck aan de andere kant van het eiland
  2. Onderweg naar de shipwreck kom je de bekende vuurtoren tegen (leuk voor foto’s)
  3. Lekker chillen op het strand van Klein Curacao
  4. Zwemmen met schildpadden
  5. Chillen in de netten van de catamaran met een drankje

Op zoek naar een baan op Curacao?

2018-11-15T07:57:57+00:00