Boek nu met 20% korting op jouw STAYCATION bij Lagun Blou Resort

Boek nu met 20% korting op jouw STAYCATION bij Lagun Blou Resort

Lagun Blou Resort, ons favoriete resort op Westpunt!
Een fantastisch kleinschalig resort, perfect voor een vakantie in eigen land! Echt een must do!

Lagun Blou Resort, ons favoriete resort als je even de rust wilt opzoeken in eigen land en genieten van een intens mooi stukje Curaçao. Lagun Blou Resort staat bekend om haar geel-getinte villa’s op een klif naast Playa Lagun. De villa’s hebben prachtig uitzicht en dan nog niet gesproken over de tuin, echt een tropische oase. Er zijn vele lounge plekjes gecreëerd, hierdoor voelt het alsof je de enige bent op het resort. Een kleinschalig resort dat kwaliteit biedt, waar je heerlijk kan ontspannen en tot rust kan komen.

Wakker worden en een duik nemen in de zee die helemaal voor jezelf is, beter kan je het niet krijgen. Zo kan je als gast direct de zee inlopen middels een trap, een massage nemen, snorkelen voor de deur of springen van de klif. Zo biedt het ook mogelijkheden aan om te duiken in samenwerking met duikschool Dive Wederfoort. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen en is het een perfecte optie voor avonturiers, stelletjes en gezinnen.

Een paar jaar geleden heeft Tom de eigenaar het resort gekocht, een hele fijne gastheer die trots is op zijn resort en met veel liefde hierover vertelt. Sinds de koop heeft hij niet stil gezeten, het resort heeft een metamorfose ondergaan. De villa’s zijn vernieuwd en de omgeving is omgetoverd tot echt een fantastische tuin. Hij heeft nog veel meer plannen, in de toekomst wilt hij graag het meest luxe restaurant openen op de klif van Playa Lagun. Wij zijn nu al benieuwd!

Nieuwsgierig geworden en wil jij een weekje of een lang weekend naar het mooiste stukje West Punt? Een echte must do!! Boek nu die STAYCATION met een mooie korting.  Ps. het aanbod geldt tm eind augustus 2020 😉

RESERVEREN?

Voor reserveringen kan je direct boeken via de website van Lagun Blou Resort, kijk snel op www.lagunblou.com! Voor vragen kan je ook contact opnemen via +599 9 864 0557 per e-mail naar info@lagunblou.com.

Boek hier met 20% korting jouw STAYCATION bij
Lagun Blou Resort!

2020-07-09T19:03:27+00:00