Noa Restaurant; eten op de meest unieke plek, de Handelskade!

Noa Restaurant; eten op de meest unieke plek, de Handelskade!

Bezoek aan Noa Restaurant op Curacao; eten op de meest unieke plek de Handelskade.

Noa Restaurant Curacao

Ontbijten, lunchen of dineren aan de Handelskade op Curacao moet je zeker een keer gedaan hebben! Het lekkerste (en leukste) restaurant om lekker te zitten en te eten is Noa Restaurant in Punda. Je zit er lekker aan het water en je hebt uitzicht op de Pontjesbrug en Julianabrug. Perfect te combineren met een dagje Punda, Otrobanda en Pietermaai.

Menukaart 

De kaart is een lekkere internationale mix; pasta’s, salades, broodjes, vis, vlees én veganistische/ vegatarische opties.

Wij kozen voor de red snapper en de vega burger. Bij beide gerechten hadden we de keuze om voor zoete aardappelfrietjes te kiezen in plaats van Franse friet. Een ander leuk extraatje, alle burgers hebben gekleurde buns! De avond hebben we afgesloten met een New York cheesecake (oreo cheesecake is ook een optie!) en een kopje koffie. 100% zeker weten haal je hier de lekkerste cheesecake van Curacao, houd dus een gaatje over voor een lekker toetje.

Indien je hier wilt dineren raden we zeker aan om voor zonsondergang aanwezig te zijn.

Openingstijden

Noa Restaurant is gevestigd op de Handelskade op Curacao en is elke dag geopend van 8:00 AM tot 10:00 PM.

Onze ervaring met Noa Restaurant

Naast dat we echt heerlijk hebben gegeten en het restaurant een toplocatie heeft, werden we de hele avond vriendelijk geholpen door het personeel.

Op zoek naar een baan op Curacao?

RELATED POSTS

2020-02-11T15:07:59+00:00