15% KORTING bij Dolphin Academy, boek hier!

15% KORTING bij Dolphin Academy, boek hier!
Dolfijnen zwemmen curacao, Dolphin academy curacao

Staat zwemmen met dolfijnen ook boven aan jouw bucketlist?
Wil jij één van deze unieke ervaringen meemaken? Boek nu én krijg 15% korting op alle programma’s. Vind in de blog de 15 % kortingscode voor jouw online reservering.

Dolfijnen op Curaçao

Wanneer je aan Curaçao denkt komt naast de witte stranden, palmbomen en cocktails natuurlijk al snel dolfijnen in je op. Dolphin Academy heeft verschillende programma’s waarbij je onder andere met dolfijnen kunt zwemmen. Een unieke ervaring die wij natuurlijk graag wilden afvinken van onze to-do list.

Dolfijnen op Curaçao, die vind je bij Dolphin Academy

Dolphin Academy opende de deuren in 2002, maar zorgen inmiddels voor 24 dolfijnen samen met Curaçao Dolphin Therapy & Research Center. Dolphin Academy is te vinden op het Sea Aquarium Park.

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en het speelse karakter van de dolfijn vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Zo biedt Dolphin Academy diverse educatieve programma’s aan waarbij bezoekers de getrainde dolfijnen kunnen zien en mee kunnen zwemmen. Dit kan in een natuurlijke lagune of open zee, hoe gaaf is dat.

Zwemmen met Dolfijnen

Dolphin Academy biedt elke dag verschillende programma’s aan voor jong en oud. Je kan snorkelen, duiken, ontmoeten of zwemmen met dolfijnen. Alle programma’s zijn met een klein aantal deelnemers, hierdoor is het super persoonlijk en heel bijzonder.

Boek nu voor elk gewenst programma met 15% korting!

KORTINGSCODE:

dushidolfijnen15

Voorwaarden 15% korting;

  • Korting geldig t/m 21 februari 2019
  • Alleen geldig bij een online boeking op de website van Dolphin Academy
  • Korting geldig voor alle programma’s van Dolphin Academy
  • Bij betaling kan de kortingscode ingevuld worden bij ‘Gift Card/ Promo code. Ontvang direct 15% korting

Dolphin Encounter

Dolfijnen zijn hele bijzondere dieren, bij de Dolphin Encouter programma kan je de dolfijnen aanraken en leer je tegelijk van alles over de dolfijnen. Een interactieve les over het lichaam en gedrag van de dolfijnen. Het vindt plaats in één van de lagunes, waarbij je tot je taille in het water staat. Een unieke ervaring voor jong & oud waar bij je oog in oog staat met de dolfijnen en samen ook nog eens gedragingen kan oefenen.

Zwemmen dolfijnen Curacao_Dolphin Academy

Zwemmen met dolfijnen

Geniet van de unieke en vooral intieme ervaring tijdens het zwemmen met dolfijnen, want dit is alleen in kleine groepjes. Je zwemt in de azuurblauwe lagune samen met de dolfijnen. Je leert om signalen te geven en als je die goed uitvoert kan je zelfs trucjes met ze doen.

Snorkelen met dolfijnen curacao

Snorkelen met dolfijnen

Waan je in de wereld van de dolfijnen en freedive samen met deze bijzondere dieren in de natuurlijk lagune. Je zwemt en snorkelt in kleine groepjes. De dolfijnen vinden het leuk als je met ze mee duikt, een unieke en zeer persoonlijke ervaring onder water. Ben jij die ervaren snorkelaar? Dan is dit programma perfect voor jou.

Duiken dolfijnen Curacao

Scuba Encouter

Duiken met dolfijnen op Curacao behoort ook tot één van de opties. Zonder enige duikervaring kan je duiken met dolfijnen op Curaçao. Eerst leer je een paar basis kneepjes, zodat je het water in kan. Je gaat duiken in de natuurlijke lagune (open water) samen met de dolfijnen, een echte 1 op 1 ervaring die net dat extraatje geeft. Tijdens het duiken observeer je en leer je ondertussen meer over de dolfijnen.

In open zee zwemmen met dolfijnen

Bij de Open Water Dolphin Dive duik je met de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Dit kan maar op een paar plekken ter wereld en Curaçao is daar één van! Je bent omringd door een mooi koraalrif. En voor ervaren duikers is dit een unieke kans om de dolfijnen te observeren in hun natuurlijke omgeving; de open zee.

Openingstijden Dolphin Academy Curaçao

De Dolphin Academy is dagelijks open van 08:00 tot 17:00.
Naast de speciale “dolfijnen experiences” wordt er dagelijks een leuke trainingsdemonstratie gegeven. Deze demonstraties duren ongeveer 15 minuten en beginnen om 10:30, 13:30 en 16:15.

Ervaring dolfijnen zwemmen Curaçao

Doordat Dolphin Academy regelmatig met de dolfijnen de open zee op gaat hadden we ze al enkele keren vanaf het strand kunnen bewonderen. Ondanks dat waren wij ontzettend onder de indruk van deze prachtige dieren toen we ze eindelijk van dichtbij zagen.

Nadat we uitgebreid waren geïnformeerd hoe we met de dolfijnen moesten omgaan, zodat niet alleen wij maar ook de dolfijnen een leuke tijd zouden hebben, was het dan eindelijk zover: tijd om het water in te gaan. Wat een ervaring!!

De trainers zorgden ervoor dat we precies wisten wat we moesten doen. We mochten samen met ze door de azuur blauwe lagune zwemmen, duiken in het koraalrif en ze laten reageren op verschillende handsignalen. Dolfijnen zijn ontzettend indrukwekkende slimme dieren.

Deze ervaring zorgden ervoor dat wij de hele dag met een grote glimlach rond hebben gelopen. Een echte aanrader!

2019-02-18T15:00:20+00:00