De leukste Oud & Nieuw feestjes dit jaar op Curacao

De leukste Oud & Nieuw feestjes dit jaar op Curacao
Oud & Nieuw Curacao, feestdagen curacao

Oud & Nieuw op Curacao, welk feestje ga jij?

De leukste oud & nieuw feestjes dit jaar!

Heb jij nog geen plannen gemaakt met oud & nieuw? Hierbij een overzicht met de leukste events!

Pagara Party XXL / End of the year Celebration in Punda

Als je van vuurwerk (en met name de knallers) houdt, dan is de Pagara Party echt wat voor jou. Na de vuurwerk knallers, kun je uiteraard in Pietermaai blijven hangen en oud & nieuw vieren bij de Pontjesbrug in Punda. Iedereen neemt hier zijn eigen koelbox en stoeltjes mee en geniet van de vuurwerkshow om 12 uur.

Wet & Wilder Welcome 2019

Sluit je jaar af bij een van de leukste happy hour spots op het eiland! Als je vaker bij Wet & Wild te vinden bent zijn DJ’s als DJ Alain en DJ Fai-Oz je zeker niet onbekend. Oh en het is een ‘All you can drink’ party!

NYE Party at Zest!

Voetjes in het zand, champagne en vuurwerk om 12 uur! Je hoeft voor dit event GEEN entree te betalen. Het feestje gaat lekker lang door tot 06:00 uur.

SBR NYE Masquerade Ball

Met stijl het nieuwe jaar ingaan doe je bij het Santa Barbara Resort! Geniet eerst van een heerlijk diner en sluit de avond af met een feestje.

Hemingway’s Happy New Year

Het nieuwe jaar ingaan met Gerard Joling, Thomas Berge & ‘Lange’ Frans doe je bij Hemingway’s! Verblijf je bij Hemingway? Dan hoef je GEEN entree te betalen!

Nachtwerk X Villa Royal All-In NYE

Nachtwerk Curacao, bekend van de gezellige feestjes het hele jaar door, organiseert met oud & nieuw een ‘All you can drink’ feestje bij Villa Royal! Wees er snel bij want de early bird tickets zijn al uitverkocht!

Op zoek naar een baan op Curacao?

RELATED POSTS

2018-12-23T17:38:20+00:00