Wat als je NU kon rentenieren, zou je blijven werken of stoppen?

Wat als je NU kon rentenieren, zou je blijven werken of stoppen?

Rentenieren op de Caribbean

Stel je voor…deadlines, files en afhankelijk zijn van je salaris is verleden tijd. Wat zou jij doen als je kon rentenieren op Curacao? Blijven werken of toch lekker van je vrije tijd genieten?

Een droom of toch bedrog om nooit meer te hoeven werken?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn om nooit meer te hoeven werken.  Elke dag van het Caribische zonnetje te genieten en gewoon lekker naar het strand te kunnen gaan wanneer jij daar zin in hebt. In Nederland denkt men er toch anders over. Uit onderzoek van Indeed is gebleken dat in Nederland slechts 1 op de 4 echt zou stoppen met werken als dat financieel mogelijk is. Dus 27,8 procent geeft aan lekker van alle vrije tijd te willen genieten en te gaan rentenieren als ze niet meer afhankelijk zijn van hun salaris. 26,4 procent zoekt een andere baan en ruim 35 procent blijft doorgaan bij zijn huidige baan en werkgever.

Wat zou jij doen…?

Emigreren naar Curacao

Rentenieren op Curacao of emigreren naar Curacao, dat kan allemaal. Twijfel je om te emigreren om te wonen en te werken op dit fijne eiland? Wij hebben dé 6 voordelen voor emigreren naar Curacao opgesomd, lees het hier.

 

Op zoek naar een baan op Curacao?

RELATED POSTS

2019-07-18T16:48:20+00:00