Social media is een MUST om je vacature onder de aandacht te brengen!

Social media is een MUST om je vacature onder de aandacht te brengen!
Vacature platform Curacao, vacatures Curacao

Social media is een MUST om je vacature onder de aandacht te brengen!

De inzet van social media, is bij het verspreiden van een vacature net zo cruciaal als op een vacature platform. Via een vacature platform bereik je zowel werkzoekende als latent werkzoekende. Via social media bereik je ook degene die niet actief of latent op zoek zijn naar een baan.

Ruim 75% van jouw ideale kandidaten is niet op zoek naar een nieuwe baan. Hoe leuk de functie ook is en goed je arbeidsvoorwaarden ook zijn. Deze doelgroep komt simpelweg jouw vacature niet te zien.

Maar hoe breng je een vacature onder de aandacht bij een groot deel van het eiland? Het antwoord is social media. Op Curacao zijn 130.000 mensen actief op social media. Dit is een groot deel van het aantal inwoners op Curacao. Met een aantrekkelijke tekst en visual op social media trek je de aandacht, en door de bezoeker naar het vacature platform te sturen via social media geef je direct de mogelijkheid om meer over de vacature te vertellen en direct (en gemakkelijk) te solliciteren. Een effici├źnte combinatie dus!

Dushi Jobs zet dan ook niet alleen haar vacature platform in om aandacht naar een vacature toe te trekken. Ook Facebook, Instagram posts en Instagram stories zijn hier onderdeel van. Daarnaast zijn wij naast een vacature platform een platform voor en over Curacao. We plaatsen naast vacatures ook leuke feitjes en blogs over het eiland. Hiermee trekken wij op onze website en social media kanalen niet alleen bezoekers aan die solo geïnteresseerd zijn in vacatures en kun jij ook personen die niet per se werkzoekende zijn bereiken.

Hoe zou je het vinden om een vacature te plaatsen via Dushi Jobs?

2018-12-13T18:49:28+00:00